Vad kan vi hjälpa till med? Vi besvarar era vanligaste frågor nedan. Hittar du inte svaret på din fråga så ber vi dig höra av dig till hello@essnce.se

Finns ESSNCE i någon fysisk butik?

Ja, under maj och juni månad finns alla ESSNCE parfymer på Depart.A.Mental på Mall of Scandinavia i Stockholm. Där kan du både dofta på alla parfymer och även köpa dem direkt i butiken.  

Varför är parfymerna så billiga om ni säger att det ska vara samma kvalitet som märkesparfymer?

Genom att vi har kapat så många kostnader som möjligt kan vi komma ner och hålla ett så pass lågt pris utan att tumma på kvalité. Våra dofter kommer direkt från fabriken och går inte genom massa mellanhänder innan de når dig som kund.  Vi har valt att lägga allt vårt fokus på parfymvätskan då det faktiskt i slutändan är produkten man använder.

 

Sitter doften kvar länge? 

Parfymerna är skapade för att vara long lasting, precis som dyra märkesparfymer, i vissa fall sitter de till och med längre. Det beror på kompositionen av parfymen men också på din huds PH-värde. Om du upplever att din doft inte sitter länge är ett tips att återfukta huden med en bodylotion på stället där du sprayar din doft. 

 

Är parfymen testad på djur?

Vi utför inga som helst djurtester och parfymen är dessutom 100% vegansk

 

Jag har inte fått någon orderbekräftelse.

Våra mail har haft en tendens att hamna i skräpkorgen, så kika där. Om den inte finns där så maila oss på hello@essnce.se